صفحه اخبار

رونمایی از کتاب پرسپکتیو

بسمه تعالی

در جلسه نشست رونمایی از کتاب پرسپکتیو در اسکیس به تألیف دکتر محمد بهزادپور در تاریخ 04/02/98 روز چهار‌شنبه، با حضور ریاست محترم دانشگاه اوج، مسئولین دانشگاه، نویسندگان کتاب (آقای دکتر محمد بهزادپور، سرکار خانم مهندس مژگان رستم‌خانی، سرکار خانم مهندس فریده حسن‌پور)، سخنرانان نشست آقای دکتر محمد بهزادپور، آقای مهندس بهروز خیشابه و دانشجوان دانشگاه به مناسبت روز معمار برگزار گردید.

ابتدای جلسه با سخنرانی ریاست محترم دانشگاه آغاز شد و بعد از اعضای پنل گفتگو آقایان: دکتر محمد بهزادپور و مهندس بهروز خیشابه دعوت به عمل آمد.

رونمایی از کتاب با سخنرانی دکتر محمد بهزادپور با معرفی فصل‌های مختلف و بررسی انجام شده در این کتاب آغاز گردید. در ادامه مهندس بهروز خیشابه جهت نقد و بررسی در زمینه پرسپکتیو در پنل گفتگو قرار گرفتند.

در پایان با اهدای لوح تقدیر توسط ریاست محترم دانشگاه جناب آقای دکتر ایرج فروزان به سخنرانان و نویسندگان کتاب آقای دکتر محمد بهزادپور، سرکار خانم مهندس مژگان رستم‌خانی، سرکار خانم مهندس فریده حسن‌پور و آقای مهندس بهروز خیشابه قدردانی و تشکر به عمل آمد.

0.00 0
  • نویسنده : حدیثه زرگر